BICK 4 Leather conditioner

79 kr

Beställningsvara

PREMIUM LÄDERCONDITIONER SEDAN 1882: Bickmore Bick 4 Leather Conditioner är avgörande för att underhålla alla typer av slät läder. Den är perfekt för läderstövlar, skor, handväskor, bilinteriörer, ridsport och mer.

Använd inte på mocka, grovt, slitet eller nappat läder.

KOMMER INTE MÖRKA DITT LÄDER: Till skillnad från de flesta läderbalsam kommer Bick 4 Leather Conditioner INTE att göra ditt läder mörkare. Den är idealisk för att återställa gamla, slitna läder till sin ursprungliga glans och hålla dina nya läderprodukter i samma nyans som du köpte dem.

HELT VAXFRI: Till skillnad från andra märken är Bick 4 en helt vaxfri produkt. Detta säkerställer att läderporerna inte tätar, vilket håller ditt läder mjukt och andas. Det kommer inte att lämna några klibbiga eller gummiaktiga rester.

TILLVERKAD I USA: Bickmore är stolta över att producera alla Bick 4 Leather balsam i USA.

Instruktioner: Skaka väl före användning. Kontrollera alltid färgäktheten i ett dolt område innan du använder. Om föremålet är mycket smutsigt, rengör med Bickmore Saddle Soap eller Bick 1. Applicera rikligt med en ren trasa. Låt torka och polera. Upprepa vid behov.